Levenslange Garantie

Voor alle bestellingen bieden we levenslange garantie op de constructie van onze lampen en lichtbakken (normale slijtage uitgezonderd).

Als de lamp kapot gaat, repareren of vervangen we hem gratis, op elk moment.

 

Als uw artikel beschadigd of defect is

Beschadigde of defecte artikelen kunnen op elk moment (levenslang) worden geretourneerd of vervangen.

Neem gewoon contact met ons op en wij repareren of vervangen uw lamp kosteloos.

In het geval dat het artikel naar ons teruggestuurd moet worden, betalen wij de retourzending. We zullen per e-mail een retourlabel sturen dat u kunt downloaden en afdrukken.

 

Retourneren van ongewenste artikelen

Ongewenste artikelen kunnen op elk moment (levenslang) worden geretourneerd.

Voor ongewenste artikelen geldt dat, om in aanmerking te komen voor een retourzending, het artikel ongebruikt moet zijn en in dezelfde staat moet zijn als waarin u het hebt ontvangen. Bovendien moet het in de originele verpakking zitten.

Om uw retourzending te kunnen uitvoeren, hebben wij een kassabon of aankoopbewijs nodig.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke terugbetalingen worden gedaan (indien van toepassing):

- Elk artikel dat niet in de originele staat verkeert, beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet aan ons toe te rekenen zijn.

 

Restituties (indien van toepassing)

Zodra uw retourzending is ontvangen en gecontroleerd, sturen wij u een e-mail met de melding dat wij uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. Wij zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als de terugbetaling wordt goedgekeurd, wordt deze verwerkt en wordt het bedrag automatisch binnen een bepaald aantal dagen teruggestort, op uw creditcard, of via de oorspronkelijke betaalwijze.

 

Te late of niet ontvangen terugbetalingen (indien van toepassing)

Als u nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening nog eens.

Neem vervolgens contact op met uw creditcardmaatschappij, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel op de rekening staat.

Neem vervolgens contact op met uw bank. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling is bijgeschreven.

Als u dit allemaal al gedaan hebt en u hebt uw terugbetaling nog steeds niet ontvangen, neem dan contact met ons op via admin@pkgreen.nl.

 

Items in de sale (indien van toepassing)

Alleen artikelen die tegen de reguliere prijs zijn verkocht komen in aanmerking voor restitutie, artikelen die in de uitverkoop zijn gekocht komen helaas niet in aanmerking voor restitutie.

 

Ruilen (indien van toepassing)

Wij ruilen artikelen alleen om als ze defect of beschadigd zijn. Als u het artikel wilt ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons dan een e-mail op admin@pkgreen.nl.

 

Op maat gemaakte producten

Helaas is het niet mogelijk om producten die op maat gemaakt of van een merk zijn voorzien, te retourneren. Onze levenslange garantie is echter wel van toepassing en dekt de structuur (constructie) van de lampen.

 

Cadeauartikelen

Indien bij aankoop aangegeven was dat het artikel een cadeau was en het artikel rechtstreeks naar u verzonden is, ontvangt u een tegoedbon voor de waarde van uw retourzending. Zodra het geretourneerde artikel ontvangen is, sturen wij een cadeaubon naar u op.

Als bij aankoop niet was aangegeven dat het om een cadeau ging, of als de cadeaugever de bestelling naar zichzelf heeft laten opsturen om deze later aan u te geven, dan sturen wij een terugbetaling naar de cadeaugever en zal deze op de hoogte worden gesteld van uw retourzending.

 

Verzending

Als u uw product wilt retourneren, dan verzoeken wij u om het naar onze vestiging te sturen.

Voor niet-gewenste artikelen betaalt u zelf de verzendkosten voor het terugsturen van uw artikel. Verzendkosten worden niet vergoed.

Afhankelijk van waar u woont, kan de tijd die nodig is om uw omgeruilde product bij u te krijgen, variëren.

Als u een artikel met een waarde van meer dan € 50 verzendt, kunt u overwegen om een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten. Wij zijn niet aansprakelijk indien wij het door u geretourneerde artikel niet ontvangen.